Vi söker fler pilatesinstruktörer till Team Pilates Complete!

flexband

Pilates Complete har stärkt sin roll under det nuvarande året som en ledande träningsstudio med ett team av välutbildade och licenserade instruktörer. Vår ambition om att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden kompletterat med annan träning som garuda, yoga, barre och funktionell träning står kvar.

Vi söker nu fler pilatesinstruktörer till både gruppträningsklasser, kurser och personlig träning inför vårterminen 2016. Du som söker skall helst inneha en lic. från STOTT PILATES eller likvärdig utbildning.

Vi söker också ytterligare en terapeut till teamet som hyresgäst i vårt fina behandlingsrum. Behandlingsrummet finns ledigt på söndagar from 1 januari för kroppsbehandlingar på som ex. massage, kiropraktik, akupunktur, zonterapi och liknande.

Vill du vara en del av Team Pilates Complete eller vet du någon som du tror skulle passa hos oss?

Kontakta oss på: info@pilatescomplete.se

 

Med varma hälsningar,

Jasmin & Linda