Balett på medlemseventet i morgon!

IMG_7430

Philip Bergmann finner du vanligtvis i vårt behandlingsrum där han behandlar alla som behöver med manuell terapi och massage, men i november bjuder han alla Pilates Complete- medlemmar på en enkel och rolig balettklass som alla kan vara med på!

Philip har arbetat i många år som dansare och koreograf över hela världen, bl.a. inom klassisk balett, modern dans och flamenco. Klassisk balett är ett fantastiskt sätt att träna hela kroppen samtidigt som man förbättrar sin hållning och framförallt är dans underbart skoj!

Alla Pilates Complete-medlemmar är välkomna på medlemsevent i morgon fredag den 6 november kl 17.00.  Lev ut dina dansdrömmar! Klassen passar både dig som aldrig tidigare provat dans och dig som har dansat balett tidigare.

Anmälan: info@pilatescomplete.se