Några platser kvar! Kursstarter i Yogawings, Yoga, Pilates, Gravid och Mammabebispilates denna vecka!

yogawings

Denna vecka startar vår andra kursomgång med härliga kurser i Yogawings, Yoga, Pilates och Gravid samt MammaBebispilates!

Några platser kvar!

Yogawings Restorative Kursstart idag måndag!

Flygande yoga. Under åtta veckor kommer vi att utforska svävande asanas med fokus på avslappning och vila, d.v. s. restorativa övningar. Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. YogaWings erbjuder en trygghet att vara i positioner som kanske inte är möjliga för dig annars.

Datum: Kursstart v. 44, 26/10 Måndag kl.17.00
Längd: 
8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: 
Milla Floryd
Pris: 
2250 kr

savasana

Global Yoga för ALLA – In Depth Kursstart imorgon tisdag!

Kurs för dig som vill lära dig mer om yoga. Vi jobbar i lugnt tempo, där vi blandar teori och praktik. Du får möjlighet att utveckla din yoga dit du vill. Vi går igenom andning, grundläggande positioner samt hur du kan göra dem mer eller mindre avancerade. Vi går igenom flödens som du kan lägga in på morgon/kväll för att inkorporera yogan i din vardag. Under dessa veckor får du se vilka möjligheter yogan har som träningsform och som livsstil.  Kursen passar dig som är nybörjare, men även dig som har yogat innan, men vill lära dig mer. OBS! Det kan hända att du också blir smärtfri, springer snabbare, hoppar högre och njuter mer av livet efter denna kurs ;)

Vad är Global Yoga? Global yoga är en fysisk, flödande och härlig yoga med influenser från de äldsta yogastilarna till våra nutida gurus. Den är kreativ och öppen-hjärtlig, en yoga anpassad och framtagen för 2000-talets människa. Global Yoga är en utvecklande, stundtals utmanande, personlig yogaform. På kursen kommer vi att arbeta oss igenom Global Yogas vanligaste flöden och positioner, så att du som deltagare kommer att känna dig bekväm och få mer ut av öppna yogaklasser oavsett stil.

Datum: Kursstart v. 44 Tisdag kl. 18.00
Längd:
 6 tillfällen á 75 min.
Instruktör: 
Johanna Andersson
Pris: 
2250 kr

emma Pilates Complete

Gravidpilates Kursstart på onsdag!

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Kursstart v. 44 Onsdag 28/10 kl. 19.15.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Therese Kellin
Pris: 2250 kr

2014.08 - vegafoto - pilates complete - mammabebis

MammaBebis Pilates Kursstart på torsdag!

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Kursstart v. 44 Torsdag 29/10 kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linda Erlandsson
Pris: 2250 kr

towel

Pilates Matwork Nybörjarkurs Kursstart på torsdag!

I denna kurs vänder vi oss främst till dig som är nybörjare eller aldrig har provat pilates. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt. Vi går igenom STOTT PILATES uppvärmning samt essential- samt intermediateövningar. Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning. Vi använder den egna kroppen som redskap och provar på småredskap som flexband och fitnesscircle.

Datum: Kursstart v. 44 Torsdag 29/10 kl. 18.15.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linnea Carling
Pris: 2250 kr

 

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto