En livsstilsstudio i hjärtat av Haga och Linné

2015.10 - 34. pilates complete bildbyrån sitter i fönstret

Pilates Complete är mer en livsstilsstudio än en vanlig träningsanläggning. Pilatesträningen står i fokus kompletterad med andra träningsformer som Garuda, Yoga och Barre. Alla som tränar hos oss är medlemmar och den personliga atmosfären inbjuder till samtal med nya vänner och kontemplation. Vår målsättning är att erbjuda den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden och vara den plats där du möter likasinnade och fyller på med ny livskraft och energi! Vår, sommar och höst tränar vi ute på våra två privata terrasser vid foten av det grönskande Skansberget. Har du inte redan hittat till vår oas så hoppas vi att du gör det snart!

2015.10 - 40. pilates complete bildbyra╠ènVåra vackra bilder är tagna av Michael Jönsson på Vegafoto. Alla foton på hemsida, blogg och instagram är självklart fotograferade i vår vackra studio på Kastellgatan 1 med våra fantastiska medlemmar och instruktörer. 2015.10 - 42. pilates complete bildbyra╠èn

STORT TACK till Vegafoto och alla modeller som deltog i den senaste fotograferingen förra veckan. Fler bilder kommer att läggas upp på hemsida, blogg, instagram och facebook inom kort.