3 platser kvar på yogakurserna som startar nästa vecka!

Nästa vecka har vi nya kursstarter och våra populära yogakurser är snart fullbokade så om du har funderat på att delta är det hög tid att boka in dig på en av de sista plasterna nu!

På Yogaswing med Milla Floryd har vi 2 platser kvar och på Globalyogan med Johanna Andersson finns det 3 platser kvar! Först till kvarn gäller !!!

yogawings

Yogawings Restorative

Flygande yoga. Under åtta veckor kommer vi att utforska svävande asanas med fokus på avslappning och vila, d.v. s. restorativa övningar. Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. YogaWings erbjuder en trygghet att vara i positioner som kanske inte är möjliga för dig annars.

Datum: Kursstart v. 44, 26/10 Måndag kl.17.00
Längd: 
8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: 
Milla Floryd
Pris: 
2250 kr

savasana

Global Yoga för ALLA – In Depth

Kurs för dig som vill lära dig mer om yoga. Vi jobbar i lugnt tempo, där vi blandar teori och praktik. Du får möjlighet att utveckla din yoga dit du vill. Vi går igenom andning, grundläggande positioner samt hur du kan göra dem mer eller mindre avancerade. Vi går igenom flödens som du kan lägga in på morgon/kväll för att inkorporera yogan i din vardag. Under dessa veckor får du se vilka möjligheter yogan har som träningsform och som livsstil.  Kursen passar dig som är nybörjare, men även dig som har yogat innan, men vill lära dig mer. OBS! Det kan hända att du också blir smärtfri, springer snabbare, hoppar högre och njuter mer av livet efter denna kurs ;)

Vad är Global Yoga? Global yoga är en fysisk, flödande och härlig yoga med influenser från de äldsta yogastilarna till våra nutida gurus. Den är kreativ och öppen-hjärtlig, en yoga anpassad och framtagen för 2000-talets människa. Global Yoga är en utvecklande, stundtals utmanande, personlig yogaform. På kursen kommer vi att arbeta oss igenom Global Yogas vanligaste flöden och positioner, så att du som deltagare kommer att känna dig bekväm och få mer ut av öppna yogaklasser oavsett stil.

Datum: Kursstart v. 44 Tisdag kl. 18.00
Längd:
 6 tillfällen á 75 min.
Instruktör: 
Johanna Andersson
Pris: 
2250 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

 

Foto: Vegafoto