Pilates & Yogamarathon mot bröstcancer idag på Pilates Complete

Idag arrangerar vi pilates- och yogamarathon i samarbete med Yogobe! Alla klasser är donationsbaserade, och det är över 100 personer som passerat genom studions dörrar redan! TACK alla som varit med under dagen, alla instruktörer, alla deltagare, alla drabbade, alla anhöriga och alla som varit med oss på olika sätt i både tanke och kropp. Tack för alla donationer som ni bidragit med – de går oavkortat till Bröstcancerfonden. Ett stort tack också till Bröstcancerföreningen Johanna för att ni kom och demonstrerade, spred fina rosa artiklar och delade med er av era erfarenheter kring cancer.

global yoga rätt

Global Yoga med Sofia Löfstaf.

garuda 2

Garuda med Jasmin Salhi.

pilates rehab

Pilates för bröstcancer rehab med Linda Erlandsson.

avslappning

Avslappning och guidad meditation med Marta Barbu.

funktionell

Funktionell pilates med Therese Kellin.

Fler bilder mm kommer upp under morgondagen!