FitFit Actives mönstrade tights väcker habegär!

Höstnytt i shopen

Under oktober månad fortsätter vi att sälja väl utvalda träningskläder i skönaste materialen från fantastiska och kvalitativa Lululemon! Som enda återförsäljare i Göteborg välkomnar vi dig varmt till oss för att köpa din Lululemon-outfit!

Dessutom sprakar shopen av färg och mönster hela oktober då vi även erbjuder ett nytt märke vid namn FitFit Active. De fräcka och mångfacitterade tightsen med den livfulla designen erbjuder en kontrast till den typiska helsvarta träningsklädseln. FitFit Active skiljer sig dessutom från mängden traditionella träningsmärken genom dess följsamma, mjuka, och samtidigt färgbeständig, andningsbara och snabbtorkande material. Varje kollektion tillverkas i begränsad upplaga och vi på Pilates Complete är just nu enda återförsäljare i Sverige!

DSC_7202 DSC_7319 DSC_7461

 

Välkommen – shop til you drop!