Yogakurs med Johanna Andersson

savasana

Global Yoga för ALLA – In Depth

Kurs för dig som vill lära dig mer om yoga. Vi jobbar i lugnt tempo, där vi blandar teori och praktik. Du får möjlighet att utveckla din yoga dit du vill. Vi går igenom andning, grundläggande positioner samt hur du kan göra dem mer eller mindre avancerade. Vi går igenom flödens som du kan lägga in på morgon/kväll för att inkorporera yogan i din vardag. Under dessa veckor får du se vilka möjligheter yogan har som träningsform och som livsstil.  Kursen passar dig som är nybörjare, men även dig som har yogat innan, men vill lära dig mer. OBS! Det kan hända att du också blir smärtfri, springer snabbare, hoppar högre och njuter mer av livet efter denna kurs ;)

Vad är Global Yoga? Global yoga är en fysisk, flödande och härlig yoga med influenser från de äldsta yogastilarna till våra nutida gurus. Den är kreativ och öppen-hjärtlig, en yoga anpassad och framtagen för 2000-talets människa. Global Yoga är en utvecklande, stundtals utmanande, personlig yogaform. På kursen kommer vi att arbeta oss igenom Global Yogas vanligaste flöden och positioner, så att du som deltagare kommer att känna dig bekväm och få mer ut av öppna yogaklasser oavsett stil.

Datum: Kursstart v. 44 Tisdag kl. 18.00
Längd:
 6 tillfällen á 75 min.
Instruktör: 
Johanna Andersson
Pris: 
2250 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Johanna är yoginin som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar jag klasser och koncept från min bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionel Träning och Meditation.

2009 skapare av Global Yoga, där träning möter yoga! En utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global Yoga blandar tekniker från öst och väst.  Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde.Grundare till konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®,  Mojo Yoga® och Mojo Flex® samt RockingFit, ett holistiskt onlineprogram för kvinnor i alla åldrar.

Porträtt JOhanna Andersson

”Helt ärligt så gör yoga mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Ett perfekt redskap för balans helt enkelt.”

På mina Global Yoga klasser får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden. Yogan tillför en lekfullhet och praktisk förankring av pilates tekniken. – Träna smartare, inte hårdare ;)

Foto:Vegafoto