Om oss – vår önskan och ambition med Pilates Complete!

 

Pilates Complete öppnades i vackra Korsettfabriken i augusti 2010. Pilatesträningen står i fokus kompletterad med annan träning som garuda, yoga och inspirerande medlemsevent.

På Pilates Complete möts du av en personlig och kreativ atmosfär. Här finner du ljusa lokaler med en öppen sal för gruppträning och en PT-studio med komplett utrustning från STOTT PILATES. Unikt för Pilates Complete är också en stor, privat terrass för utomhusträning vid det grönskande Skansberget.

Vi som äger och driver Pilates Complete heter Jasmin Salhi och Linda Erlandsson. Vi har båda vår bakgrund i underhållningsbranschen som dansare och artister och har jobbat tillsammans sedan 1998 då vi träffades i Kairo. 2001 startade vi eventbolaget Movemania, där arbetet som koreografer och producenter bestod i att skapa scenkonst. 2005 var vi med och ledde arbetet med att öppna Göteborgs första Pilatesstudio och sedan dess arbetar vi med Pilates på heltid.

Vi känner stor passion för Pilatesträning och är otroligt glada över att få dela med oss av våra tankar, idéer och kunskap om hälsa och träning genom Pilates Complete. Det är oerhört inspirerande att få ta del av de resultat och positiva förändringar som Pilatesträningen ger våra medlemmar.
Vår önskan och ambition är att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden och vara den plats där du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi!

Varmt välkommen!
Jasmin & Linda

jasminsalhi pilates complete

Jasmin Salhi

Grundare och delägare av Pilates Complete. Personlig Tränare, gruppträningsinstruktör samt kursledare.

Jag har alltid sett kroppen som ett fantastiskt redskap, först genom teatern och dansen som tidigt låg mig varmt om hjärtat. Ett första möte med Pilates skedde i slutet av 90-talet, men då förstod jag inte riktigt vilken betydelse tekniken kunde ha utan såg den mer som ett komplement till mitt arbete som danslärare och till mitt artisteri. När jag sedan utbildade mig i pilates i början av 2000-talet kände jag direkt att det här var träningsmetoden för mig! Jag kände mig centrerad, stark och balanserad. Jag har arbetat som Pilatesinstruktör sedan 2001 och 2005 startade jag och min parhäst/bästa vän Linda Erlandsson upp Göteborgs första Pilatesstudio på Hagabadet. 2010 uppfylldes äntligen drömmen om en egen verksamhet i den gemensamma träningsstudion Pilates Complete.

Pilates kallas ofta för intelligent träning och jag kan inte annat än att hålla med! Jag älskar att dela med mig av min kunskap och se de resultat som Pilatesmetoden ger. Mitt kall är att leda mina kunder till ökad kroppsmedvetenhet och då även till en bättre hållning och en stark och flexibel kropp som är i balans. Jag vill att träningen ska kännas stimulerande och upplyftande såväl fysiskt som mentalt. En sund själ i en stark kropp!

linda erlandsson porträttLinda Erlandsson

Grundare och delägare av Pilates Complete. Personlig Tränare, gruppträningsinstruktör samt kursledare.

Jag har min bakgrund inom dansen och har tränat pilates som ett komplement till dansträningen sedan 1995. 2001 började jag undervisa i pilates och har arbetat med det sedan dess. 2005 startade jag och Jasmin Salhi upp Göteborgs första Pilatesstudio på Hagabadet och 2010 öppnade vi Pilates Complete.

Pilates har redskapen som många människor behöver för att förstå hur de ska kunna träna effektivt och smärtfritt. Målet med mitt arbete som instruktör är att lära mina kunder att medvetet styra kroppen och röra sig på bästa sätt för att släppa invanda mönster & onödiga spänningar. Jag älskar att få vara delaktig i människors glädje när de upptäcker vilka positiva förändringar träningen gör med deras kropp!  Min önskan är att alla som kommer till Pilates Complete ska få en bättre förståelse för hur den egna kroppen fungerar och därmed få en bättre teknik, kroppsmedvetenhet och kontroll över kroppen.  Jag är otroligt tacksam över att jag får jobba med pilatesträning i min egen verksamhet tillsammans med Jasmin och alla fantastiska kunder och kollegor! Något av det roligaste jag vet är också att kombinera pilates, yoga och garuda till kreativa och utmanande träningsprogram som utvecklar både tanke, kropp och själ.

Favoritövning

Har väldigt många men Semicircle på Reformern är alltid en av de främsta – styrka och rörlighet i ett. I love it!

 

Foto: Vegafoto