Pilates Complete i Aftonbladet Wellness

wellness

Nyfiken på nya träningsmetoder likt pilatestekniken?

I septemberbilagan av Aftonbladet Wellness kan du läsa om träning på Megaformern och Lagree Fitness-metoden.  En kombination av pilates och styrketräning där tempot är högt utan pauser. “Det är som pilates på speed”

På Becores hemsida kan du läsa att varje klass är en oavbruten muskelstimulerande upplevelse riktad mot att förbättra styrka, hållning och form. BE.CORE använder Lagree Fitness patenterade metod där varje muskel i hela kroppen tränas under varje pass. Det är styrka, uthållighet, kondition, balans, och smidighet på en och samma gång. I varje klass, i varje övning, i varje enskild rörelse.

Läs mer om träningsmetoden här!

Vi ,Pilates Complete står omnämnda med träning på reformer-maskinen. Du kan också läsa om antigravity-yoga som du också hittar hos oss under namnet Yogawings!