Medlemseventet igår var verkligen matnyttigt!!!

Igår hade vi Marie från Happy M Kitchen hos oss, hon föreläste för alla nyfikna medlemmar om hur maten vi äter påverkar oss. Trots att många av oss försöker att äta på bästa sätt så kan det ibland vara svårt att veta vilka livsmedel man ska välja och varför. Det, och mycket mer fick vi lära oss! Tusen tack till dig – Marie och till alla medlemmar som kom.

IMG_6826 IMG_6827

Hade du inte möjlighet att vara med igår så finns det alla möjligheter att lära dig mer om ren mat och hur du tillagar maten på bästa sätt på Maries restaurang – Happy M Kitchen på Vasagatan – de erbjuder både matlagningskurser, mingel och evenets och serverar dessutom fantastiskt god och hälsosam mat!

diets

 

Vi tar hand om våra medlemmar på bästa sätt!

Alla Pilates Completes medlemsevent är gratis – som Pilates Complete-medlem får du en personlig introduktion med hälsoprofil, hållningsanalys samt tester av din rörlighet, styrka och balans. Du får också delta på våra inspirerande medlemsevent kostnadsfritt under hela året. För att bli medlem och komma igång med din träning hos oss så bokar du en introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys samt tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig

Som Pilates Complete-medlem får du även inspirerande medlemsevent varje månad som t ex roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel. I loungen finns också te och frukt utan kostnad varje gång du kommer och tränar.

Pilates Complete Medlemskap kostar 975 kr och är giltigt 1 år.