The Brewhouse Award

The_Brewhouse_Award_A4_JPEGVi är glada över att vi på Pilates Complete har fått äran att vara en del av juryn genom Jasmin Salhi i Brewhouse Sveriges nya idé och innovationstävling, The Brewhouse Award!

För åttonde året i rad utlyser Brewhouse Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling, The Brewhouse Award (f.d. My Mission). Här står det kreativa skapandet, kulturen och mångfalden i centrum för tillväxt och gränserna för traditionell affärsverksamhet skjuts fram och utmanas. The Brewhouse Award 2015 genomsyras av tre ledstjärnor; Nyskapande, Mångfald och Tillväxt, och syftet är att långsiktigt stärka det kulturella och kreativa entreprenörskapet och företagsklimatet.

Har du en idé som ryms inom de kulturella och kreativa näringarna (KKN)? Är den realiserbar? Då är du välkommen med ditt tävlingsbidrag innan den 20 oktober. Du behöver inte ha en färdig affärsplan, du behöver bara dela vår övertygelse om att kulturen och kreativiteten är en stor framtida källa för tillväxt.

Läs mer om tävlingen här!