Medlemsevent September – Föreläsning av Happy M Kitchen

Medlemsevent September – Föreläsning av Happy M Kitchen

veggiearm

På tisdag 15/9 kommer Marie Butler, ägare till den nyöppnade restaurangen Happy M Kitchen, till Pilates Complete! Hon berättar om hur det vi äter påverkar våra träningsresultat, vår koncentration och vår hälsa i stort. Lär dig äta på bästa sätt för att få ut så mycket som möjligt utav din träning utan att belasta kroppen och lär dig mer om vad maten vi äter gör med oss. 

 

Mer om Marie och föreläsningen:

Marie har en holistisk syn på mat och hälsa och är mycket kunnig om vad mat innehåller ned på kemisk nivå. Restaurangen är hjärtat i verksamheten där serverar hon och hennes team Natural Clean Food. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Vitt mjöl, raffinerat socker och mejeriprodukter tillhör de ingredienser hon har sorterat bort – eftersom de helt enkelt inte är bra för någon av oss… Det mesta är glutenfritt. Allt på menyn görs med kärlek och omtanke – 2 mycket viktiga ingredienser i mat! Marie är en passionerad men lättsam föreläsare och hon inbjuder till dialog – passa på att ställa frågor!

 

”Med passion för mat och välbefinnande har vi studerat sambanden mellan det vi äter och hur vi mår, i teori och praktik. Med lång erfarenhet av mat och hälsa från olika verksamheter är vår vision med Happy M Kitchen att inspirera till förändring och sätta en ny mat- och hälsotrend i Sverige.” Marie Butler

 

Föreläsningen är gratis för alla Pilates Complete-medlemmar, men föranmälan krävs.

Datum: Tisdag 15 september

Tid: 18.15-19.15

Plats: Pilates Complete

Anmälan: info@pilatescomplete.se

 

Välkommen!

Linda, Jasmin & Marie