Välkommen till Pilates Complete kroppsterapeut Philip Bergmann!

Vi har en ny kroppsterapeut hos oss from september!

magnus ringberg

Philip Bergmann ger behandling i manuell terapi och massage. Han går även sitt fjärde och sista år på Skandinaviska Osteopathögskolan.  Med 20 år som professionell dansare bakom sig har han en stor kroppskunskap och erfarenhet som han har god användning för i sina behandlingar.

”För mig är kroppen oändligt spännande. Den består av så många element – bindväv, muskler, leder och ligament men också nervsystemet, blodcirkulation och inte minst vårt psyke – och alla dessa olika delar ska fungera som en enhet.  Ska man prata om hälsa så handlar det om att sätta alla dessa delar i bästa möjliga förhållande till varandra. I mina behandlingar utgår jag från kroppen som en helhet där att alla delar är lika viktiga för att hjälpa kroppen att hitta sin rätta balans. Därför kallar jag kliniken Body Complete.”

Philip finns i vårt fina behandlingsrum på tisdagar och onsdagar, kom gärna förbi och prata med honom lite. Har du ont i kroppen, känner stelhet eller begränsningar i kroppen är du varmt välkommen in för att fråga och veta mer om hur han kan hjälpa dig på bästa sätt. Eller boka en tid med honom på bokadirekt.se