Välkommen till Pilates Complete!

Mini stabilty ball outdoortraining

Vi är så otroligt stolta över vår vackra och unika träningsstudio Pilates Complete på Kastellgatan 1 i Göteborg! Vi älskar ljuset, rymden , de vackra fönstren, de härliga uteplatserna med klippväggar och grönskande träd. En fantastisk oas för träning och kontemplation!

Att vi varje dag pratar om att stabilisera vår inre korsett gör lokalerna än mer passande då huset kallas Korsettfabriken eftersom det i början av 1900-talet låg just en sådan här!

Följ med på en tur på Pilates Complete! Välkommen!

Stora studion

I Stora Studion erbjuder vi gruppträningsklasser. På Pilates Complete får du energigivande och variationsrika pilates,yoga och garudaklasser.Teknik och kontroll på mattan, utmanande balansklasser med wobblies, foamroller och boll. Styrka och rörlighet på våra pilatesmaskiner, och konditionsträning på jumpboard och bosu.

vegafoto-pilatescomplete-lowres-pic03

I Lilla Studion har vi mindre grupper, kurser och möjlighet att jobba mer funktionellt på golvet med olika redskap tillsammans med våra PT-klienter.

vegafoto-pilatescomplete-lowres-pic04I vår kompletta PT-studio kan du träna i pilatesmaskiner som reformer, cadillac, stability chair,V2 max m fl. Vi erbjuder också skön träning i Garuda Apparatus.

vegafoto-pilatescomplete-lowres-pic02

I vår sköna lounge kan du landa efter klassen, kursen eller PT- tillfället, ta en kopp the och  lite frukt/nötter och passa på och prata med de andra Pilates Complete-medlemmarna. Här möter du likasinnade, hämtar inspiration, får livsglädje och fyller på med ny energi!

 

Foto: Vegafoto