Team Pilates Complete öppnade dörrarna till höstens mest effektiva träning igår!

Igår höll vi Öppet Hus för alla som ville komma och se vår studio, provträna i maskinerna eller smaka på hälsosamma godsaker!

3

IMG_0293

Lucas från Happy M Kitchen fanns på plats i studion och bjöd på ekologiska, kallpressade juicer från de allra finaste råvaror man kan hitta, och inte minst gudomligt goda chokladbrownies!!! Har du ännu inte besökt Happy M Kitchen så är det hög tid! Du finner dem på Vasagatan i gamla Wasa Allés lokaler.

IMG_0307 IMG_6494

Gratis provapå-klasser fanns hela dagen för alla som ville och vågade prova ny träning! Bland annat bjöd Milla Floryd på flygande Yoga! Vill du vara med och träna Yogawings så startar vi en ny kurs vecka 44 – kika in här för att läsa mer!

IMG_0297

IMG_0289

Linnea, Lisbeth, Tove & Martina guidade alla besökare på bästa sätt! De rosa jackorna går inte att ta miste på: TEAM PILATES COMPLETE är på plats!

IMG_0301

IMG_0295

Johanna utmanade deltagarna på ett effektivt och lekfullt bollpass! Vädret visade sig från sin bästa sida och vi hade lyxen att få träna utomhus på vår nyaste terrass ännu en gång!

IMG_0296   IMG_0300

Presentationer och demonstrationer av pilatesträning med redskap, pilates cardio och vår delade passion för pilates avlöste varandra under dagen!

IMG_6499

IMG_0282

IMG_6508Pilates Complete är numer kompletterat med två fantastiska In house-terapeuter! Osteopat Kristina Hagberg och Philip Bergmann på Body Complete. De fanns båda på plats för att berätta om hur deras respektive behandlingsmetoder kan hjälpa er som tränar hos oss. Kristina finns fortsatt på studion måndagar och fredagar och Philip tisdagar och onsdag förmiddagar. Lättast bokar du en tid genom bokadirekt.se

IMG_6504IMG_6506

 

Mammamageinstruktör och naprapat är Sofia Lamotte från Citykliniken – hon kommer att finnas med på våra Mammabebiskurser from nu för att ge alla nyblivna mammor ännu mer kunskap om hur de kan träna säkert efter graviditet och födsel. Mammamageträningen är ett perfekt hemmaträningsprogram till mammabebis-pilateskurserna 1 gång i veckan!

IMG_6514

 

TUSEN TACK ALLA SOM KOM ! Vi ser fram emot en härlig träningshöst tillsammans med er!