Yogobe, Pilates, Garuda & Lululemon i Stockholm – nu är vi laddade att starta hösten tillsamans med dig!

Den här helgen har vi varit i Stockholm och gått på Garuda Barre workshops & och filmat nya pilatesvideos för Yogobe. Både postnatal-, duo- och foamrollervideos skapades, de kommer att läggas upp på Yogobe.com lite längre fram i höst! Vi hoppas att du ska gilla dem, och att de kan komplettera din pilatesträning hos oss på studion.

pilates complete yogobe IMG_6218

Två dagar ägnade vi till vidareutbildning i den fantastiska träningsformen Garuda med James DSilva som kom in från London. Garudainstruktörer från Sverige, Danmark och Finland möttes på det fina och helt nyrenoverade Stockholm Pilates Center. Det är alltid lika roligt att få se gamla och nya instruktörskollegor. Vi har fått mycket ny kunskap och inspiration i Garuda på Barre och med Tubings som vi vill dela med oss av till er.

IMG_6251 IMG_6252 IMG_6253

Vi är så peppade och redo att starta den här terminen tillsammans med er nu!

/Jasmin & Linda