Kursstarter i Gravid och MammaBebis-pilates samt nytt samarbete med Mammamage-instruktör!

mammabebis

Vi startar igång höstens pre och postnatala kurser med ett unikt samarbete med Mammamage-tränaren och leg. naprapaten Sofia Lamotte. Sofia kommer att vid första kurstillfället medverka med sin expertis kring magmuskeldelning/delad rectus på vår MammaBebis-kurs.

sofia lamotte

“Under graviditet och efter förlossning förändras kroppen. Jag arbetar med att informera om vad som händer i kroppen under en graviditet och efteråt. Det är viktigt att man tränar på rätt sätt för att undvika framtida smärtor och få kontroll inifrån och ut. Jag hjälper till att hitta rätt aktivitet i den djupa muskulaturen så att man får kontroll och kan övergå i den träning man önskar. ” – Sofia

Boka vår MammaBebis-kurs och ta del av den perfekta kombinationen av pilates och mammamage-rådgivning!

MammaBebis Pilates

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Kursstart v. 36 Onsdag 2/9 kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Jasmin Salhi
Pris: 2250 kr

gravid bolloband 2

Gravidpilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Kursstart 1 v. 36 Onsdag 2/9 kl. 19.15. Kursstart 2 v. 44 Onsdag 28/10 kl. 19.15.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Therese Kellin
Pris: 2250 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto och Sofia Lamotte