Gratis Prova på-klasser 24-30 augusti

Pilates Complete erbjuder gratis Prova på-klasser under vecka 35!

Nu är det dags att kickstarta hösten med pilatesträning! Vi på Pilates Complete erbjuder fria pilatesklasser under vecka 35 för dig som inte tidigare tränat hos oss. Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

2014.08 - vegafoto - pilates complete - complete

 

PROVA PÅ-KLASSER v.35

Måndag 24/8

Props 18:15

Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi redskapen Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls ochTowels.

Tisdag 25/8

Yoga 17:00

Varva fysiska utmaningar med mentala intentioner i den här utvecklande och personliga yogaformen kallad GLOBAL YOGA. På den här lekfulla yogaklassen får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden.

Onsdag 26/8

Garuda 19:30

Fokusera på flöde, rytm och variation på den här klassen som är en blandning av yoga, pilates och dans. Hitta avslappning och precision i varje rörelse och lär dig grundläggande Garudateknik för ny vitalitet, kraft och ökad flexibilitet.

Torsdag 27/8

Barre 18:15

Öka intensiteten i din pilatesträningen och tona musklerna från topp till tå med dansanta Barreövningar. På den här klassen tränar vi stående vid balettstången och använder redskap som Flexband,Toning Balls, Mini Stability Ball och Ankle Tubings som ger en ökad styrka och tonar ben och säte.

Fredag 28/8

Foamroller 18:15

Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapen Pilatesboll och Foamroller samt Flexband.

Lördag  29/8

Matwork 12:00

Grundläggande träning för att förstå pilatestekniken, lär dig STOTT PILATES uppvärmning essential- samt intermediateövningar. Få bättre kroppskontroll, placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

 

Boka upp till två klasser genom att registrera ditt namn, adress, telefon samt email på vår bokningssida https://www.timecenter.com/pilatescomplete/  Bokningen öppnas kl. 07.00 en vecka innan klassen. Avbokning skall ske senast 4 h innan bokad klass. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser. Inga förkunskaper krävs på någon av klasserna.

För frågor kontakta oss på : info@pilatescomplete.se

 

 

OBS! OBS! OBS!

MISSA INTE ÖPPET HUS PÅ PILATES COMPLETE  SÖNDAG 30/8 KL. 12:00-16:00

 

 

 

Foto: Vegafoto