Vernissage på Pilates Complete söndag 16 augusti

vega vernissage

På söndag har vi äran att få ha Michael Jönsson och Vegafoto hos oss på Pilates Complete för ett härligt event i träningens tecken. Så här skriver Michael om sitt vernissage:

Varmt välkomna till vernissage efter en skön sommar-semester. Jag har sedan två år tillbaka fotograferat professionella utövare inom yoga, pilates, akrobatik, handstående, trail running, SUP yoga, kettlebell, capoeira, street dance, surfing, löpning, ballet och aerial chains. Väljer kalla detta Movement.

Utövare som medverkat under dessa två år: Magnus Ringberg / Baaska Enkhbaatar, Kata Banhegyi & Danila Bim (Cirque Du Soleil) / Elaine Rydberg / Matthew Griffiths / Monika Björn / Milla Floryd / Christian Wederbrand / Caroline M.Smith / Terry Fitzpatrick / Liselotte Reivén /Camilla Bergstrom / Linda Erlandsson & Jasmin Salhi / Sophie Briggert/Åsa Lindau / Clara Dymén / Peter Fredriksson / Erik Myrberg / Elin Lutke &Jailton Carneiro / Anna Mattisson

Dagens meny säger: bildvisning / inspiration & kunskap / mat & dryck / musik / mingel

Bilder
Flertalet av bilderna som fotograferats under denna period visas på inramade printar.

Inspiration & kunskap
Utövare som är fotograferade kommer under ett par minuter dela inspiration och kunskap. Det blir garanterat väldigt intressanta minuter. Bokingar so far: Elaine Rydberg (handstående), Liselotte Reiven (fascia), Milla Floryd (aerial chans) och Christian Wederbrand (pilatesboll).

Mat & dryck
Vi bjuder på en liten RAW-food tallrik och dryck.

Musik
Vad vore en trevlig tillställning utan musik? DJ Susanne Svensson spelar musik för sinne, kropp & själ.

Mingel
Det blir en vernissage med många likasinnade människor där vi alla bidrar med vernissagens innehåll. Du behöver def inte klä upp dig utan ta med dig kärlek, glädje & välmående så skall vi mingla tillsammans och göra detta till en väldigt speciell och trevlig vernissage.

Skönt söndagshäng helt enkelt.

Namaste,
Michael, Vegafoto

Foto:Vegafoto