Höstens kurser i pilates & yoga startar v. 36

hostens_kurser_2015

Höstens kurser på Pilates Complete 2015

MammaBebis Pilates

2014.08 - vegafoto - pilates complete - mammabebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Kursstart v. 36 Onsdag 2/9 kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Jasmin Salhi
Pris: 2250 kr

Gravidpilates

gravid stabchair

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Kursstart 1 v. 36 Onsdag 2/9 kl. 19.15. Kursstart 2 v. 44 Onsdag 28/10 kl. 19.15.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Therese Kellin
Pris: 2250 kr

Pilates Matwork Nybörjarkurs

pilates matwork - vegafoto - pilates complete - spine twist

I denna kurs vänder vi oss främst till dig som är nybörjare eller aldrig har provat pilates. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt. Vi går igenom STOTT PILATES uppvärmning samt essential- samt intermediateövningar. Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning. Vi använder den egna kroppen som redskap och provar på småredskap som flexband och fitnesscircle.

Datum: Kursstart 1 v. 36 Torsdag 3/9 kl. 18.15. Kursstart 2 v. 44 Torsdag 29/10 kl. 18.15.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linnea Carling
Pris: 2250 kr

Yogawings Explorative

yogawings pilates complete

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder YogaWings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Datum: Kursstart v. 36, 31/8 Måndag kl.17.00
Längd: 
8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: 
Milla Floryd
Pris: 
2250 kr

My Core Essential – en terminskurs i yoga och personlig utveckling

my core essential

Är du redo att ta steget och skapa det liv du vill ha? Vill du vara mer mindful när det gäller att ta hand om din kropp och ditt förhållande till mat? Påverkar stressen i ditt liv dina relationer eller din hälsa? Får du den där härliga känslan efter yogan och vill lära dig att bevara den i ditt vardagliga liv? Då kan MyCore Essential vara precis det du behöver!

MyCore Essential är en fördjupningskurs inom yoga och personlig utveckling för dig som vill möta dina rädslor och de ursäkter som håller dig tillbaka för att du ska våga ta steget att skapa det liv du drömmer om! Det som är DU! Verkligen du.

Kursen sker vid 10 tillfällen á 3 h vardera på Pilates Complete, söndagar kl. 12.00-15.00 under hösten 2015. Läs mer om kursen här!

Datum: Kursstart 6 september
Instruktör:
Camilla Bergström
Pris: 
5400 kr

 

Yogawings Restorative

yogawings vegafoto_pilatescomplete_201212-2

Flygande yoga. Under åtta veckor kommer vi att utforska svävande asanas med fokus på avslappning och vila, d.v. s. restorativa övningar. Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. YogaWings erbjuder en trygghet att vara i positioner som kanske inte är möjliga för dig annars.

Datum: Kursstart v. 44, 26/10 Måndag kl.17.00
Längd: 
8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: 
Milla Floryd
Pris: 
2250 kr

Yoga

johanna andersson

Yogakurs med Johanna Andersson. Mer info kommer inom kort.

Datum: Kursstart v. 44 Tisdag kl. 18.00
Längd:
 6 tillfällen á 75 min.
Instruktör: 
Johanna Andersson
Pris: 
2250 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.