NYHET! Terminskurs i yoga och självutveckling

Du har väl inte missat att en fantastisk yogalärare har flyttat hem till Göteborg och nu håller My Core Essential – en terminskurs i yoga och personlig utveckling på Pilates Complete i höst?

17231684-xMtNf

Är du redo att ta steget och skapa det liv du vill ha? Vill du vara mer mindful när det gäller att ta hand om din kropp och ditt förhållande till mat? Påverkar stressen i ditt liv dina relationer eller din hälsa? Får du den där härliga känslan efter yogan och vill lära dig att bevara den i ditt vardagliga liv? Då kan MyCore Essential vara precis det du behöver!

MyCore Essential är en fördjupningskurs inom yoga och personlig utveckling för dig som vill möta dina rädslor och de ursäkter som håller dig tillbaka för att du ska våga ta steget att skapa det liv du drömmer om! Det som är DU! Verkligen du.

Kursen sker vid 10 tillfällen á 3 h vardera på Pilates Complete, söndagar kl. 12.00-15.00 under hösten 2015.

Datum:  2015-09-06, 2015-09-13, 2015-09-27, 2015-10-04, 2015-10-11, 2015-10-25, 2015-11-01, 2015-11-08, 2015-11-15, 2015-11-22

Instruktör: Camilla Bergström

Pris: 5400 kr

♦♦♦

Vi är skapta genom våra vanor, det sägs att 98 % av det vi gör är vanor.
Våra vanor blir ofta mönster och roller som vi tar i livet. Har du någonsin tänkt på vem du är bakom dina roller?
Rutiner, måsten och krav leder ofta till mindre livskvalité.
Genom den här kursen får du med dig verktyg för att leva ditt liv med passion och glädje.

”Life is awesome when you realize you get to make the choices to live exactly the way you want to live right now.
Life is short, live today. You are in charge. Nobody will do it for you. No time to waste.
And when you come home; its peaceful, it feels right and the ride to get there was worth it.
That’s all.”
– Camilla

Du kommer få en unik inblick i hur du kan lära dig att lyssna på kroppens signaler
och skapa en bra dialog mellan kropp och sinne.
Visste du att genom att göra små fysiska skiftningar kan du hitta din optimala hållning och finna vart kroppen faktiskt hör hemma därigenom släppa på spänningar och låsningar?

Det gör det lättare att leva med mer frihet, fokusering och livsglädje i vardagen.

♦♦♦

Hur går det till?

I MyCore Essentials fokuserar vi på Awareness, Purpose och Motivation, som jag kallar de tre guldpelarna. Dessa tre är kärnan till hela programmet och det som vi måste gå igenom för att kunna skapa förändring.

1. Awareness

Det första steget för att kunna göra en förändring (oavsett vad det är) är att vi blir medvetna om vad det är som inte fungerar i våra liv. Med yogan som verktyg ökar vi vår medvetenhet för att komma i kontakt med vad vi vill, vem vi vill vara, om vår omgivning, förhållanden, inklusive det vi äter osv. för att kunna ta ditt liv till nästa nivå.

2. Purpose

Det andra steget för att kunna göra förändringar är att förstå det djupare syftet som ligger bakom vår längtan. Denna guldpelare ger dig verktyg för att du ska kunna leva mer utifrån ditt djupaste syfte, leva i ärlighet och kunna vara här och nu.

3. Motivation

Den tredje guldpelaren handlar om att känna och behålla motiveringen. Vi vet alla hur lätt det är att sätta igång med ett projekt, oavsett vad det är och efter ett tag förlorar vi motiveringen och hamnar direkt tillbaka där vi var. Här lär vi oss verktyg så att vi kan fortsätta behålla motivationen.

♦♦♦

”Min personliga story har varit att erfara den mörkaste plats en människa kan komma till att finna kraft och verktyg att komma igenom det och fa leva précis det liv jag vill leva, I harmoni, stryka och ärlighet. Det blir ett val.”- Camilla

För vem är kursen?

Alla. Det spelar ingen roll om du är ny till yoga, en ”yogi”, yogalärare, sökare, drömmare.
Kursen är för dig som är öppen för idén att du har kraften att skapa det liv du önskar! Jag är övertygad om att alla kan ha nytta av dessa fantastiska verktyg. Kom ihåg – det handlar inte om att förändra dig själv, du är redan AMAZING. Det handlar om att skapa förändring så att du faktiskt kan vara DU!

Vad händer efter kursen?

Nu har du fått med dig verktyg som du kan ta med dig in i ditt dagliga liv. Nu är det upp till dig att använda dem.
Det är nu det verkligen börjar. För att du inte ska falla tillbaka är det viktigt att fortsätta med en daglig praktisering.

 Ibland behöver man bli påmind och därför erbjuder jag enskilda klasser och samtal via telefon eller skype.

Programmet är en kurs på 10 veckor men vill du göra en skiftning för att bryta ett mönster är det en evig resa. Man brukar säga att det ofta tar 60-66 dagar för att bryta ett mönster. Jag rekommenderar varmt att du fortsätter att använda verktygen dagligen så att du kan leva mindful och skapa bättre kvalité på livet.

Vem är Camilla Bergström?

camilla bergström svvit
Jag har hållit på med yoga i 25 år och använder yogan i hela mitt liv. Jag har varit där du är, jag har kämpat, förlorat, skrattat, släppt taget, gråtit, levt och sörjt. Jag har studerat med några av de största mästarna från hela världen, fyllt mitt liv, med otroliga och livsförändrade verktyg. Det har lett till att jag har hittat mitt purpose och min djupaste passion för livet. Nu vill jag dela med mig av detta till dig. Just Dig. I am here you tell you IT WORKS.
Allt handlar om ett val.
Du har alltid ett val!
Love Camilla

 

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.