Pilates Complete YIN Summerboost 10-13 augusti

Prova Yinyoga bara för att det är så himla skönt!

Unna dig själv bland det skönaste och bästa du kan – Pilates Complete YIN Summerboost

Yin är en mjuk yoga och en möjlighet att logga ut från omvärlden och logga in i kroppen, sinnet och själen. Fokus ligger på rörlighet, avslappning och mental närvaro. Vi håller positionerna under flera minuter för att landa i skelett, bindväv, ligament, inre organ samt praktiserar medveten närvaro.  Yin är ett bra komplement till annan fysisk träning och är ett redskap för återhämtning och stresshantering.

Datum: vecka 33,  10-13 augusti, kl 19.15-20.30
Längd: 
4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: 
Johanna Alvin & Sofia Löfstaf
Pris:
1500 kr

_MG_3286

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto