Sommarkurs i Lekfull Yoga med Elaine Rydberg

Sommarens bästa träningsinjektion får du med Pilates Completes Summerboost!

playful yoga pilates complete

Playful yoga

Lekfull och dynamisk Yoga kurs för dig som vill bli starkare, mer balanserad och rörlig. 360°  innebär betyder att du får jobba i obegränsade plan med styrka, rörlighet och balans. Stående och sittande positioner, förflyttningar och twistar utmanar din kropp, koordination och ditt nervsystem. En härlig fusion av klassiska yoga element som fokus och närvaro kombinerat med fysiska utmaningar som arm, huvud och handbalanser. Frogs, Cobras and bows är sommarens tema med fokus på hjärtöppnande positioner kring skuldergördeln och att öppna upp genom hela ryggraden till dina höfter och lår. Pedagogiskt och strukturerat från start till slut, kursen passar både nybörjare och mer avacerade yogis och alternativ ges till alla deltagare.

Datum: vecka 29,  13-16 juli, kl 19.15-20.30
Längd: 
4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: 
Elaine Rydberg
Pris:
1500 kr

Anmälan till kurs sker via info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.