Boka Personlig Träning i sommar!

2014.08 - vegafoto - pilates complete - pt v2 max

Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Investera i dig själv genom Personlig träning så hjälper vi dig att förbättra din teknik och få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

2014.08 - vegafoto - pilates complete - pt spine corrector

Vi på Pilates Complete sätter stort värde vid kvalitativ träning. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential. Vi erbjuder Personlig träning i Pilates, Garuda och Yoga.

Ett personligt träningstillfälle är 55 minuter.

För att komma igång med din träning hos oss så bokar du en introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys samt tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig ( Pris: 975 kr).Boka via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se

Foto: Vegafoto