Sommarkurs i Pilates v. 28

SUMMER BOOST – PILATES COMPLETE SOMMARKURSER

Sommarens bästa träningsinjektion får du med Pilates Complete Summerboost! Vi har satt ihop det bästa vi har på studion, våra favoritklasser, instruktörer och teman. Alla kurser sträcker sig över fyra dagar, måndag till torsdag och är skapade för att du ska få träna med glädje, variation och lekfullhet för bästa möjliga effekt.

2014.08 - vegafoto - pilates complete - wobblies

Pilates

Detta är sommarens pilatesboost nr 1 där vi ger er härliga klasser med utmanande corepower-övningar och varierande pilateskombinationer! Dag 1 Wake up wobblies, Dag 2 Matwork flow, Dag 3 Stretch flex & towel Dag 4 Complete Barre

Datum: vecka 28,  6-9 juli, kl.19.15 – 20.30
Längd: 
4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: 
Jasmin Salhi, Jailton Carneiro & Linnea Carling
Pris:
1500 kr

Anmälan till kurs sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

2014.08 - vegafoto - pilates complete - barre sidebend

 

Foto: Vegafoto