Internationella yogadagen 21 juni

Internationella yogadagen logo

Vår samarbetspartner Yogobe bjuder in till en gratis Yogaklass på Internationella Yogadagen!

Den 21 juni är Internationella yogadagen, en dag instiftad av FN i december 2014. I c:a 70 städer runt om i världen uppmärksammas detta genom yogaklasser som alla livestreamas globalt. Allt i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler. Då detta sammanfaller med Volvo Ocean Race i Göteborg arrangerar Yogobe tillsammans med Volvo Ocean Race därför en gratis yogaklass i Race Village denna härliga söndag. Klassen är öppen för alla så kom och sprid yogamagi tillsammans med oss!

Bakgrund
FN’s generalförsamling ställer sig i och med instiftandet av en internationell yogadag bakom att yoga är ett verktyg och holistiskt förhållningssätt för hållbar hälsa och balans i vardagen. FN och världens medlemsländer önskar skapa medvetenhet kring yogans förebyggande effekter och bidra till att lyfta fram dess fördelar inom fysisk och mental hälsa hos individen.

För mer information om dagen läs mer här och på Facebook-eventet

Foto: Volvo Ocean Race