Pilates Complete Nyhetsbrev Juni 2015

Som vi längtat efter värme och solljus! Ljusa morgnar och kvällar gör att dagarna känns längre och det blir ofta lättare att hitta tid till träning. Vare sig du väljer att boka in en tidig morgonklass, komma in och lunchträna eller avsluta dagen med träning så finns vi här för dig! 

Som vanligt händer det mycket på Pilates Complete under försommaren. I samarbete med Yogobe och Blossom Tainton gästade vi Vårruset med Yogastretch för alla löpare, Good Vibes Yin-workshopen med Johanna Alvin blev välbesökt liksom vårt Ostronevent där Elisabeth Larsson och Anders Berglund pratade om svenska ostron och demonstrerade olika sätt att njuta av havets juveler. Utöver detta var Cirque De Soleils akrobatiska artister på besök i Göteborg och inspirerade oss alla när de passade på att träna i studion och ta våra klasser.

Sommaren är fullspäckad med inspirerande sommarkurser! Vi är stolta över att kunna presentera ett kvalitativt och varierande utbud av pilates, yoga och garuda med de allra bästa instruktörerna. Vill du prova pilates i många olika varianter då är vår Pilateskurs perfekt för dig, vill du och en kompis hitta något  kul och lekfullt att göra tillsammans är vår Pilacro Duoboll som klippt och skuren och är du mer sugen på sköna flöden och öppningar så är vår Garuda, Playful Yoga och/eller Yogawingskurs det du ska välja!

Äntligen utomhusträning!

Nu när solen äntligen börjar visa sig så öppnar vi upp våra två unika terrasser för utomhusträning!

Vår nya terrass är klar och vi älskar att köra pilatesklasser utomhus under gyllene gullregn, klarblå himmel och med solens värmande strålar mot huden!

Ta gärna med en extra tröja till klasserna om du tycker att luften är kylig.

Breath in, dance out!

Sommarschema för gruppträning

Från och med 2015-06-27 tom 2015-08-30 har Pilates Complete reducerat sommarschema för gruppträning samt personlig träning.

V30-31 har vi sommarstängt på studion.

Gå in här för att ta del av sommarens klasser och schema.

Pilates Complete Summer Boost- Garudakurs

Vi ger dig fyra djupgående dagar med garuda på stol och rulle. Garudaträningen är en kombination av pilates, yoga och dans som förbättrar koordination och smidighet i kombination med stretch och massage av kroppens fascia. De första dagarna går vi igenom förenklade övningar för att du ska hitta avslappning i rörelsen. Därefter tränar vi igenom samma sekvenser i ett skönt flödande tempo för en ökad flexibilitet.

Datum: vecka 27, 29 juni-2 juli, kl 19.15-20.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Jasmin Salhi & Linda Erlandsson
Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Pilates Complete Summer Boost- Pilateskurs

Detta är sommarens pilatesboost nr 1 där vi ger er härliga klasser med utmanande corepower-övningar och varierande pilateskombinationer! Dag 1 Wake up Wobblies, Dag 2 Matwork Flow, Dag 3 Stretch Flex & towel, Dag 4 Complete Barre

Datum: vecka 28,  6-9 juli, kl.19.15 – 20.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Jasmin Salhi, Jailton Carneiro & Linnea Carling
Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Pilates Complete Summer Boost- Playful Yogakurs

Lekfull och dynamisk Yoga kurs för dig som vill bli starkare, mer balanserad och rörlig. 360°  innebär betyder att du får jobba i obegränsade plan med styrka, rörlighet och balans. Stående och sittande positioner, förflyttningar och twistar utmanar din kropp, koordination och ditt nervsystem. En härlig fusion av klassiska yoga element som fokus och närvaro kombinerat med fysiska utmaningar som arm, huvud och handbalanser. Frogs, Cobras and bows är sommarens tema med fokus på hjärtöppnande positioner kring skuldergördeln och att öppna upp genom hela ryggraden till dina höfter och lår. Pedagogiskt och strukturerat från start till slut, kursen passar både nybörjare och mer avacerade yogis och alternativ ges till alla deltagare.

Datum: vecka 29,  13-16 juli, kl 19.15-20.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Elaine Rydberg
Pris: 1500 kr

Amälan: info@pilatescomplete.se

Pilates Complete Summer Boost- Pilacro Duobollkurs

Cirkusakrobatik och perfekt pilatesteknik blir ett i denna spännande sommarkurs! Instruktörerna Linda & Jailton undervisar och blandar sina respektive tekniker för att du skall få en utmanande och framförallt väldigt rolig träningsupplevelse. Vi jobbar två och två på den stora pilatesbollen i balansmoment som kräver samarbete och full tillit till varandra.

Datum: vecka 32,  3-6 augusti, kl. 19.15-20.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Jailton Carneiro & Linda Erlandsson
Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Pilates Complete Summer Boost- Yinyogakurs

Yin är en mjuk yoga och en möjlighet att logga ut från omvärlden och logga in i kroppen, sinnet och själen. Fokus ligger på rörlighet, avslappning och mental närvaro. Vi håller positionerna under flera minuter för att landa i skelett, bindväv, ligament, inre organ samt praktiserar medveten närvaro.  Yin är ett bra komplement till annan fysisk träning och är ett redskap för återhämtning och stresshantering.

Datum: vecka 33,  10-13 augusti, kl 19.15-20.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Johanna Alvin & Sofia Löfstaf
Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Pilates Complete Summer Boost- Yogawingskurs

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder YogaWings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Datum: vecka 34,  17-20 augusti, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Milla Floryd
Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Medlemsevent 22 juni – Partylates!

Måndagen den 22 juni bjuder vi in alla Pilates Complete-medlemmar till årets sommarmingel!

Kl. 19.00 -21.00 inviger vi vår nybyggda terrass och har en skön Partylates-klass med Jasmin Salhi & Linda Erlandsson.

Under medlemseventet passar vi också på att starta upp vår försäljning av Lululemons träningskläder! Alla medlemmar som deltar på eventet blir först ut att kunna shoppa sommarens snyggaste träningskläder innan resten av stan kommer till Pilates Complete för att göra detsamma!

OBS! Begränsat antal platser först till kvarn gäller.

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Vi bjuder på dryck & lättare tilltugg/mat under kvällen.

Helgdagar i juni

Pilates Complete har stängt följande helgdagar i juni.

Midsommarafton Fredag 19 juni

Midsommardagen Lördag 20 juni

Mer pilates på Yogobe.com

Den 27 juni kommer vi ut med fler effektiva pilatesklasser på Yogobe.com.

Om du ännu inte har testat tränings och onlinetjänsten Yogobe så har du nu möjligheten att använda vår kod PILATESCOMPLETE för att prova 14 dagar gratis.

Klicka här, bli medlem och skapa konto på yogobe.com och få dina första 14 dagar helt gratis.

Träna pilates och yoga när och var du vill med Yogobe.

Först i Göteborg med Lululemon!

Vi är glada över att äntligen kunna släppa nyheten att Pilates Complete blir först i Göteborg med att sälja det fantastiska klädmärket Lululemon!

Lululemon har tidigare funnits utomlands och sedan några månader tillbaka även i Stockholm. Alla modemedvetna träningsmänniskor hoppar nu högt av glädje över att äntigen kunna shoppa de sköna kläderna i sin egen stad! Från och med slutet av juni finns kläderna till försäljning hos oss i studion på Kastellgatan 1.

Välkommen in för sommarens bästa shopping!

Foto: Pilates Complete, Vegafoto, Camilla Bergström, Yogobe, Lululemon