Några platser kvar på Dive Deeper – yogaworkshop på söndag med Camilla Bergström

camilla bergström svvit

VI har några platser kvar på yogaworkshopen Dive Deeper nu på söndag med fantastiska instruktören och wellnesscoachen Camilla Bergström.

Dive Deeper into where Core meets Heart and Soul meets Ego.

Over the last few years Camilla’s focus has been on Wellness and Lifestyle Yoga, a practice to deepen your understanding to your relationship between mind and body. In her classes you will discover by making small shifts mentally it will help you build strength physically, undo blocked energy to enhance the quality of your practice and bring it into your life. Begin today to ENJOY your body, be curious how you can do the  yoga poses in a fun and empowering way rather than with preasure and force.
Camilla is passionate about helping people to better their life in a simple, honest and compassionate way.

“Jag kommer dela med mig verkyg jag har samlat på mig i min låda dom senaste 25 åren genom
min personliga resa inom yoga och wellness världen.”

“Det handlar inte om att bli bra pa yoga, det handlar om hur vi kan använda yoga till att bli bättre i vårat  liv”.

 ~ Love Camilla

Dive deeper

Styrka ger frihet! Vi vet ju att stress leder till spänningar i bland annat nacke och axlar, insomnia, oro, koncentrationssvårigheter och mycket annat…men visste du att genom att göra höftöppningar så lugnar du ner nervsystemet och kan därmed hantera stress på ett mer positivt sätt?

Hitta ett nytt perspektiv, en starkare passion och en djupare öppning av din kropp genom att utforska kraften i höfterna! Upptäck en djupare del av “the core” och få mer balans, frihet och harmoni i ditt liv. Under denna lekfulla yogaworkshop kommer du med ett starkt fokus töja ut gränserna fysiskt och mentalt på ett sätt du inte trodde var möjligt. Du finner ny styrka som leder till att du vågar omfamna dina rädslor och därmed frigöra dom.

Datum: Söndag 7 juni kl. 12.00-15.00
Instruktör: Camilla Bergström
Pris: 750 kr

TrickyRight

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.