Dive Deeper – yogaworkshop med Camilla Bergström

TrickyRight

Dive deeper

Styrka ger frihet! Vi vet ju att stress leder till spänningar i bland annat nacke och axlar, insomnia, oro, koncentrationssvårigheter och mycket annat…men visste du att genom att göra höftöppningar så lugnar du ner nervsystemet och kan därmed hantera stress på ett mer positivt sätt?

Hitta ett nytt perspektiv, en starkare passion och en djupare öppning av din kropp genom att utforska kraften i höfterna! Upptäck en djupare del av “the core” och få mer balans, frihet och harmoni i ditt liv. Under denna lekfulla yogaworkshop kommer du med ett starkt fokus töja ut gränserna fysiskt och mentalt på ett sätt du inte trodde var möjligt. Du finner ny styrka som leder till att du vågar omfamna dina rädslor och därmed frigöra dom.

Datum: Söndag 7 juni kl. 12.00-15.00
Instruktör: Camilla Bergström
Pris: 750 kr

Camilla är nyss hemflyttad från USA där hon undervisat yoga i över 20 år. Nu kommer hon till Pilates Complete med sin yoga, först genom denna 3 h workshop i juni och därefter en längre yogakurs, My Core Essential, med inriktning på personlig utveckling som sträcker sig över hela höstterminen.

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.