Pilates Complete höll i Yogastretch på VårRuset

hög lunge

Igår hade vi äran att i samarbete med Yogobe och Blossom Tainton hålla i Yogastretch som en skön avslutning på VårRuset i Slottsskogen, Göteborg. Vi bjöd på sköna yogastretchar för ben, höfter och säte samt några mjuka garudasekvenser för smidighet och ny energi.

Pilates, yoga och garuda är perfekta träningsformer som komplement till löpning!

Följ oss och andra Global Yogis på instagram där vi varje dag lägger upp ett inlägg med dagens yogaposition inriktad för löpare, vi ger er instruktioner samt intentionen för dagen. Du hittar oss genom att följa @global_yoga  Vi vill inspirera dig att praktisera yoga varje dag under Maj månad, om så endast för fem andetag. Låt oss följa dig på din resa genom att använda #yogaspring när du lägger upp din yogaposition. För varje #yogaspring donerar Global Yoga, Yogobe, Yogagames, och Vivobarefootsweden 1krona till UNICEF. 
 Of the mat into the world!

låg lunge

 

hamstring vårruset

Heja alla er tjejer som sprang VårRuset i år!

Tack till Vegafoto för snapshotsen!