Good Vibes Yin – en yinyoga workshop med Johanna Alvin

_MG_3797 yoga savasana

En kväll med Johanna och mjuk yoga där du får en möjlighet att logga ut från omvärlden och logga in i kroppen, sinnet och själen. Fokus ligger på avslappning, mental närvaro och rörlighet. Du håller positionerna under flera minuter för att landa i skelett, bindväv, ligament och inre organ. Yin är ett bra komplement till annan fysisk träning och ett redskap för återhämtning och stresshantering.

Vi inleder med pranayama (andningsövning) och en kort introduktion till yin yogans syfte och effekter samt tips på positioner att göra hemma och avslutar med en skön avslappning i shavasana.

Datum: Onsdag 27 maj kl 19.15-21.15
Pris: 650kr

Bokning av workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto