Vårens sista kurser startar nu!

Pilates foamroller

Kvalitet och kunskap är ledorden på våra kurser. Instruktörerna planerar kurserna noggrant och bygger på övningarna vecka för vecka så att du ska få bästa möjliga resultat av din träning. Samma grupp träffas varje vecka och förutom en fantastisk träning får nya också nya träningskompisar!

 

Pilates Matwork 

matwork obliques

Vi ger en nybörjarkurs i pilatestekniken där vi går igenom STOTT PILATES essentialövningar samt arbetar med redskap som flexband och fitnesscircle för att ytterligare utmana och stärka kroppen Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning.

Datum: Kursstart 6 maj 2015. Onsdagar kl. 19.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linnea Carling
Pris: 2250 kr

 

Mamma+Bebis

2014.08 - vegafoto - pilates complete - mammabebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Kursstart 6 maj, 2015. Onsdagar kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Jasmin Salhi
Pris: 2250 kr

 

YogaWings Restorative

yogawings vegafoto_pilatescomplete_201212-2

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning.

Flyt bort på ett viktlöst moln av restoration och avspänning. Unna dig själv det stöd du behöver och förtjänar så att värk i höfter, rygg och axlar kan rinna av dig som vatten från en gås. Lösgör din kropp från gravitationen och finn avslappning för trötta och spända muskler och leder. Det här kommer vara de snabbast flygande timmarna du någonsin upplevt på Pilates Complete. Varje gång en klass slutar kommer det kännas som den just börjat.

Datum: Kursstart 18 maj Måndagar kl.17.00
Längd: 6 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Milla Floryd
Pris: 1690 kr

 

GravidPilates

gravid bolloband

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Kursstart 21 maj 2015. Torsdagar kl.17.00
Längd: 6 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Martina Edström
Pris: 1690 kr

 

Bokning av kurs sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto