Reformer Cardio

reformer jumpboard klass

Pilatesträning kan vara så mycket mer än pilates på matta eller med redskapet pilatesbollen som många förknippar pilatesträning med! Här kan du se hur vi på Pilates Complete använder pilatesmaskinen reformer med fokus styrka, stabilitet, balans och konditionsträning!

REFORMER CARDIO Pulshöjande cardio- och intervallklass där hopp kombineras med grundläggande styrkeövningar med fler repetitioner och högre tempo. På den här klassen använder vi Pilatesmaskinen SPX Max Reformer och redskapet jumpboard. OBS! Du bör ej ha nack- eller ländryggsproblem när du deltar på denna klass.

 

[vimeo video_id=”126375161″ width=”400″ height=”300″ title=”Yes” byline=”Yes” portrait=”Yes” autoplay=”No” loop=”No” color=”00adef”]

[vimeo video_id=”126375261″ width=”400″ height=”300″ title=”Yes” byline=”Yes” portrait=”Yes” autoplay=”No” loop=”No” color=”00adef”]

 

Foto: Vegafoto