Nya workshops och kursstarter!

kurser_v19_2015

Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser eller workshops. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Pilates foamroller

Pilates Matwork Fortsättningskurs

Vi ger en fortsättningskurs i pilatestekniken där vi vidareutvecklar STOTT PILATES essential- samt intermediateövningarna samt arbetar med redskap som flexband och fitnesscircle för att ytterligare utmana och stärka kroppen Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning.

Datum: Nästa kursstart är vecka 19, 6 maj 2015. Onsdagar kl. 19.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linnea Carling
Pris: 2250 kr

Mamma Bebispilates

Mamma+Bebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Nästa kursstart är vecka 19 , 6 maj, 2015. Onsdagar kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Jasmin Salhi
Pris: 2250 kr

yoga swing

YogaWings Restorative

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning.

Flyt bort på ett viktlöst moln av restoration och avspänning. Unna dig själv det stöd du behöver och förtjänar så att värk i höfter, rygg och axlar kan rinna av dig som vatten från en gås. Lösgör din kropp från gravitationen och finn avslappning för trötta och spända muskler och leder. Det här kommer vara de snabbast flygande timmarna du någonsin upplevt på Pilates Complete. Varje gång en klass slutar kommer det kännas som den just börjat.

Datum: Kursstart v21, 18 maj Måndagar kl.17.00
Längd: 6 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Milla Floryd
Pris: 1690 kr

gravid bolloband 2

GravidPilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Nästa kursstart är vecka 21, 21 maj 2015. Torsdagar kl.17.00
Längd: 6 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Martina Edström
Pris: 1690 kr

WORKSHOPS

YTU bollar

Yoga Tune Up®

Ta chansen att prova på Yoga Tune Up®, en starkt växande träningsform i USA och Kanada. Yoga Tune Up® innehåller en kombination av självmassage/myofascial release,  yoga och andra funktionella övningar. Syftet är att återställa balans, förbättra styrka samt förebygga värk eller skador. Workshopen är en introduktion till Yoga Tune Up® och till självmassage med hjälp av YTU-bollar.

Annelie Alexander är i vanliga fall verksam söder som Stockholm. Hon har över 20 års erfarenhet av att arbeta med träning för individer och grupper. Annelie delar gärna med sig av sina anatomiska kunskaper i syfte att hjälpa andra att ”leva bättre i sina kroppar”.

Yoga Tune Up® uppskattas av både onda kontorsryggar, stela motionärer och vana yogis. Inga förkunskaper krävs!

Workshopinnehåll:
– Introduktion till enkla och effektiva självmassageövningar för att mjuka upp muskler och bindväv.
– Dynamiska & statiska övningar eller yogapositioner som förbättrar funktionell styrka och rörlighet.
– ”Power smoothie”  från MovEat – gjorda på ekologiska råvaror & fullproppade nyttiga näringsämnen. (Uppge om du önskar ”strawberry sensation” eller chocolate heaven” när du anmäler dig.)

Datum: Lördagen den 2/5
Längd: kl. 13.00–16.00
Instruktör: Annelie Alexander
Pris: 750 kr

 

 

Bokning av kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto samt Yoga Tune Up