Workshop: Yoga Tune Up® med Annelie Alexander

Yoga tuneup

Ta chansen att prova på Yoga Tune Up®, en starkt växande träningsform i USA och Kanada. Yoga Tune Up® innehåller en kombination av självmassage/myofascial release,  yoga och andra funktionella övningar. Syftet är att återställa balans, förbättra styrka samt förebygga värk eller skador. Workshopen är en introduktion till Yoga Tune Up® och till självmassage med hjälp av YTU-bollar.

Annelie Alexander är i vanliga fall verksam söder som Stockholm. Hon har över 20 års erfarenhet av att arbeta med träning för individer och grupper. Annelie delar gärna med sig av sina anatomiska kunskaper i syfte att hjälpa andra att ”leva bättre i sina kroppar”.

Yoga Tune Up® uppskattas av både onda kontorsryggar, stela motionärer och vana yogis. Inga förkunskaper krävs!

Workshopinnehåll:
– Introduktion till enkla och effektiva självmassageövningar för att mjuka upp muskler och bindväv.
– Dynamiska & statiska övningar eller yogapositioner som förbättrar funktionell styrka och rörlighet.
– ”Power smoothie”  från MovEat – gjorda på ekologiska råvaror & fullproppade nyttiga näringsämnen. (Uppge om du önskar ”strawberry sensation” eller chocolate heaven” när du anmäler dig.)

 

Datum: Lördagen den 2/5
Längd: kl. 13.00–16.00
Instruktör: Annelie Alexander
Pris: 750 kr

Bokningsregler

Bokning av föreläsning sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, personnr ,telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via e-post.