Tränar ditt företag tillsammans? Välj Pilates Complete!

foretag_friskvard_orange

Ny forskning visar att de som tränar på arbetstid presterar bättre på jobbet. De är också mindre sjuka och upplever att de har mer ork under arbetsdagen. Träning ökar produktiviteten och gör dig, dina anställda och medarbetare mer effektiva på jobbet! Långsiktiga hälsoeffekter av träning gör också att sjukdagarna blir färre.

Pilates ger en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp! Vi erbjuder företagsklasser veckovis, enstaka föreläsningar, workshops och provapå-träning i en privat och kreativ miljö. Kom till oss och träna tidig morgon innan arbetsdagen, förläng lunchen en dag i veckan eller varför inte avsluta veckan på bästa sätt med en gemensam fredagsträning innan helgen? Unikt för alla klasser på Pilates Complete är att den leds av välutbildade och licenserade instruktörer som känner stor passion för Pilates och som älskar att dela med sig av sin kunskap om hälsa och träning.

Välkommen att boka in en gratis provapå-klass hos oss tillsammans med dina anställda eller dina kollegor! Maila vår administratör Linnea Carling på linnea@pilatescomplete.se för att boka in en tid.

 vegafoto - pilates complete - complete

 

Foto: Vegafoto