2 h specialklass i Total Garuda med Magnus Ringberg

Magnus Ringberg ger en 2h specialklass i Total Garuda lördagen den 18 april kl 15.30-17.30 på Pilates Complete i Göteborg!

magnus ringberg garuda pilates complete göteborg

Magnus blandar och ger av sin favoritrepertoar från Garudamatwork; Seated & Standing series ( rörelser på golvet) Garuda Chakra ( träning med stabiliseringsrulle) och Garuda Barre ( stående träning vid balettstång). Ta del av Magnus djupa kunskap om kroppen, inspireras av hans härliga energi och utvecklas i dina egna rörelser när han guidar dig genom Garudans flödande serier.

Datum: Lördag 18 april
Längd: 120 min 15:30-17:30
Instruktör: Magnus Ringberg
Pris: 750 kr

Bokning av workshopen sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.