Garuda Inspiration Day 2015

gid20152

Fina bilder tagna av fotograf Björn-Eric Abrahamsson från vår inspirationsdag i Garuda med James D´Silva på Clarion Post Hotel den 15 mars.

james närbild

Garuda är skapad av James D´Silva, James har arbetat som professionell dansare och koreograf över hela USA och Europa. Genom hela hans karriär har Pilates varit en stor del av hans dagliga träning men efterhand har han även vävt in yoga, gyrotonic, feldenkreis och alexanderteknik för att skapa sin egna unika holistiska träningsform Garuda.

gid2015

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

prayer

”Put your mind back in touch with your body, and start experiencing what Garuda can do for you.”

james 2

james1

james4

Garuda – The Intelligent way to exercise.side

james bakgrund

Vi tackar alla deltagare för detta år och hoppas att vi ses igen nästa år!

grupp

James, Jasmin, Linda och Magnus

Foto: Björn-Eric Abrhamsson