Föreläsning om träning nu på söndag 29 mars!

På söndag hostar vi faktaspäckad föreläsning om beteenden vid träning och hur man hanterar hinder vid träning!

tess1

Föreläsare är Therese Kellin,  yrkesverksam sjukgymnast. Hon har hållit i flertalet kurser inom kropp och hälsa, samt varit verksam inom gruppträning i flera år. Med sitt breda kunnande handleder hon dagligen människor i rehabilitering, hälso- och livsstilsfrågor. Utgångspunkten är att individen med rätt verktyg kan nå nya höjder. Förutom sjukgymnastexamen är hon utbildad inom idrottsvetenskap, hälsopedagogik och projektledning. Instruktörsutbildad inom bl.a. STOTT matwork pilates samt DMA klinisk pilates för sjukgymnaster.

Söndag den 29/3 kl. 12.00-13.30                     Föreläsning                                 Beteende vid träning

Föreläsningen innehåller: Målsättning vid träning – Vad vill du uppnå?, Motiv till att träna?, Varför tränar jag? Hur tränar jag? Går de i linje med varandra?, Olika typer av mål, Förhållningssätt – Kontroll/ kravmodell, Ortorexi/ kineseofobi

Söndag den 29/3 kl. 13.30–15.00                   Föreläsning                                 Hantera hinder vid träning

Föreläsningen innehåller: Olika typer av smärta, Smärta och prestation, Vad händer när man tränar med smärta?, Vilken typ av träning lämpar sig vid smärta/skador?, Hur kan man skilja på olika typer av smärta?  Är smärta skadligt?, Är smärtsam träning bra träning?, Förhållningssätt – modeller för att träna säkert, Överträning, 0rtorexi / kineseofobi

Datum: 29 mars 2015

Tid: 12.00-15.00

Pris: 750 kr.  Paketpris 1200 kr vid bokning av både Del 1 den 8 mars samt Del 2 den 29 mars. Se mer info om Del 1här.

Bokning: info@pilatescomplete.se

Bokning av föreläsning, kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla föreläsningar, kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.