Medlemsevent 24 mars!

I mars bjuder Pilates Completes terapeuter Kristina Hagberg & Kenneth Wilhelmsen in till en informativ och lärorik medlemskväll!

kristina och kenneth

De berättar om sina respektive behandlingsmetoder och hur de kan hjälpa dig att komma vidare i din träning. Ibland behöver kroppen en extra skjuts för att släppa det den burit på länge i form av stelheter och andra begränsningar och då är just osteopati och massage det perfekta komplementet för dig som tränar pilates, yoga och garuda!

Alla Pilates Complete-medlemmar är välkomna att komma och lyssna den 24 mars kl 17.00.

Medlemseventet är kostnadsfritt och bokning sker via info@pilatescomplete.se

TIPS! Vill du boka in en massagebehandling hos Kenneth redan nu så har han 15% rabatt på alla behandlingarsom ett öppningserbjudande under hela mars! Klassisk massage, bindvävsmassage eller mer djupgående terapeutisk massage. Boka via bokadirekt.se och Athletic care eller prata med oss efter din träning så hjälper vi dig.