Träna varje dag med oss i mars på instagram!

single leg stretch

I mars kan du följa Pilates Complete på vårt instagramkonto och vara med och träna tillsammans med oss i vad vi kallar #pilatesmatforlife.

Att träna lite varje dag gör dig rörligare, starkare och mycket gladare. Varje dag under mars månad lägger vi upp en ny matwork-övning som du sedan gör hemma enligt instruktionerna. Ta sedan en bild av dig, lägg upp den på ditt instagram-konto och hashtagga bilden #pilatescomplete och #pilatesmatforlife.

När mars månad är slut har du gått igenom hela Essential matwork och har nu ett grundläggande träningsprogram som du kan fortsätta att träna efter så länge du vill! Övningarna kan sedan varieras i oändlighet så att du aldrig stagnerar utan att fortsätter att utvecklas idag, imorgon och resten av livet.

Vi hoppas du vill träna med oss i mars!

Instagram @pilatescomplete

 

Foto: Vegafoto