Team Pilates Complete jobbar vidare!

Linnea i cadillacen

På Pilates Complete möts du alltid av välutbildade och professionella instruktörer! 

Just nu har vi hämtat in extra mycket ny kunskap till instruktörsgruppen! Bland annat så jobbar Linnea nu med sina avslutade uppgifter för Personlig Träning i Global Yoga samtidigt som hon förbereder sig inför nästa instruktörsutbildning i STOTT PILATES; Advanced Matwork i maj. Jailton planerar för sin vidareutbildning i STOTT PILATES Reformer och Lisbeth går denna helg den sista delen i Global Yoga Grundutbildning. Tove har varit på resande fot igen, denna gång bl.a i Indien och även i San Fransisco där hon hämtade ny inspiration från en riktigt spännande och helt unik studio som heter Informedtechnique! Kolla gärna upp dem på Instagram!

Vi i Team Pilates Complete strävar efter att ligga bland de främsta inom Pilates och hämtar ständigt ny kunskap och inspiration genom vidareutbildning och workshops.

Skön helg

önskar

Team Pilates Complete

Global yoga utbildning pilates complete