Nya kursstarter i Pilates Matwork, MammaBebispilates, Gravidpilates, Yoga och Yogawings v 11 och 12

Pilates foamroller

Kurser-för dig som vill gå på djupet

Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser. Våra klassiker Gravidpilates och Mamma+bebis blandas upp med nyheter som Yogawings och Yoga 360 Flow. Hitta din inriktning och gå på kurs hos oss i vår. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Yogawings

YogaWings

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder YogaWings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Datum: Nästa kursstart är vecka 11, 9/3 2015. Måndagar kl.17.00
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Milla Floryd
Pris: 2250 kr

splash-start

Pilates Matwork Nybörjarkurs

I denna kurs vänder vi oss främst till dig som är nybörjare eller aldrig har provat pilates. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt. Vi går igenom STOTT PILATES uppvärmning samt essential- samt intermediateövningar. Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning. Vi använder den egna kroppen som redskap och provar på småredskap som flexband och fitnesscircle.

Datum: Nästa kursstart är vecka 11, 11/3 2015. Onsdagar kl. 19.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linnea Carling
Pris: 2250 kr

Mamma Bebispilates

Mamma+Bebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum: Nästa kursstart är vecka 11, 12/3 2015. Torsdagar kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Martina Edström
Pris: 2250 kr

gravid bolloband

GravidPilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Nästa kursstart är vecka 11,12/3 2015. Torsdagar kl.17.00
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Martina Edström
Pris: 2250 kr

yoga

Yoga 360 Flow

Lekfull och dynamisk Yoga kurs för dig som vill bli starkare, mer balanserad och rörlig. 360°  innebär betyder att du får jobba i obegränsade plan med styrka, rörlighet och balans. Stående och sittande positioner, förflyttningar och twistar utmanar din kropp, koordination och ditt nervsystem. En härlig fusion av klassiska yoga element som fokus och närvaro kombinerat med fysiska utmaningar som arm, huvud och handbalanser.

Datum: Kursstart är vecka 12, 2015. Onsdagar kl.17.30
Längd: 6 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Elaine Rydberg
Pris: 1690 kr

Bokning av kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto