Bilder från vår akrobatik och cirkusworkshop vuxna/barn

IMG_0145parakro

IMG_0144

I söndags hade vi på Pilates Complete en härlig workshop tillsammans med vår instruktör och cirkus/akrobatikexpert Jailton Carneiro som tidigare turnerat med det fantastiska världskända kompaniet Cirque du Soleil.

pyramid IMG_0147

2 roliga och utmanande timmar där föräldrar/närstående vuxen och barn fick jobba tillsammans med parakrobatik, balanser och pyramider. Utöver detta testades även trapetsen, repet, balansgång på slackline, jonglering, diabolo mm.

rep IMG_0098 IMG_0102

trapets

Avslutningsvis jobbade vi med luftakrobatik i tyg där det ställdes stora krav på samarbete för att klara de hängande bryggorna och spagatövningarna!

akrobatik förädrar barn IMG_0150 IMG_0151

Foto: Janycirkus och Pilates Complete