Slappna av och nå nervsystemet med Elaines yoga

Vår Yoga Chill Out -kurs med Elaine Rydberg pågår för fullt, idag var näst sista tillfället och deltagarna fick stretchas ut, öppnas upp och framförallt; andas och träna på att vara närvarande.  Kursen är en yogakurs med lugnt tempo och totalt fokus på att få deltagarna att släppa spänningar, skapa stillhet och få återhämtning.

IMG_2220

Under träningen pratar Elaine mycket om att vara istället för att göra, om att vara ärlig och öppen och andas in det som man känner just då och där. Under tiden som deltagarna ligger, sitter och står i djupa öppnande positioner  får de till sig budskapet att den största effekten av Yoga kommer när man når nervsystemet, och att man då får en total effekt som inte handlar om form eller längd utan att man får en effekt som når på djupet.

IMG_2214 IMG_2239

Ibland kan det få vara lite rått och kantigt också” säger Elaine.”Yoga behöver inte vara fint, skönt och härligt hela tiden.”

FullSizeRender

Vill du också yoga med Elaine på Pilates Complete? Nästa tillfälle är Yoga 360 Flow, en 6 veckors kurs med start v 12 – läs mer här!