Välj Pilates Complete för ditt företags friskvård!

Inspireras av Pilatesträning och hälsa i våra ljusa och vackra lokaler. Vi presenterar fördelarna med kvalitativ och variationsrik träning för dig och ditt företag!

_MG_3483

Ny forskning visar att de som tränar på arbetstid presterar bättre på jobbet. De är också mindre sjuka och upplever att de har mer ork under arbetsdagen. Träning ökar produktiviteten och gör dig, dina anställda och medarbetare mer effektiva på jobbet! Långsiktiga hälsoeffekter av träning gör också att sjukdagarna blir färre.

Pilates ger en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp! Vi erbjuder företagsklasser veckovis, enstaka föreläsningar, workshops och provapå-träning i en privat och kreativ miljö. Kom till oss och träna tidig morgon innan arbetsdagen, förläng lunchen en dag i veckan eller varför inte avsluta veckan på bästa sätt med en gemensam fredagsträning innan helgen? Unikt för alla klasser på Pilates Complete är att den leds av välutbildade och licenserade instruktörer som känner stor passion för Pilates och som älskar att dela med sig av sin kunskap om hälsa och träning

Om du vill läsa mer om vad pilates är klicka här!

Kontakta oss via info@pilatescomplete.se för upplägg, företagspaket och prisuppgifter.

 

Foto: Vegafoto