Sportlovsworkshop: Akrobatik för förälder & barn

NÄSTA WORKSHOP PÅ PILATES COMPLETE ÄR :

cirkus för barn

Akrobatik Förälder & barn

Vi erbjuder en speciellt framtagen workshop för där föräldrar och barn tränar akrobatik och trapets tillsammans! Det ni bara sett på cirkus tidigare får ni nu lära er på riktigt, allt från grundläggande tekniker till mer avancerade tricks. Instruktör är Jailton Carneiro som har varit nio år på turné med det fantastiska världskända kompaniet Cirque du Soleil. Workshopen är anpassad för barn mellan 5-11 år.

Datum: Söndag 15 februari 2015 kl. 10-12
Längd: 120 min.
Instruktör: Jailton Carneiro
Pris: 900 kr/par ( 1 vuxen + 1 barn)

OBS! Anmälan görs av målsman, ansvarsintyg skickas i samband med bekräftelsen. Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Bokningsregler

Bokning av kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.