Möt Johanna Alvin – ny pilates- och yogainstruktör på Pilates Complete!

johanna alvin pilates complete

Namn: Johanna Alvin

 

Ålder: 30

 

Bor: Göteborg

 

Utbildning: Global Yoga Grundutbildning, Global Yoga Power, Global Yoga Anatomi & Assistering, MOJO Yoga.  Funktionell träning, The Academys Coreutbildning, Les Mills CXWORX)

 

Webb: www.johannaalvin.com

Instagram: johannaalvin

 

Om Johanna:

Med hjärtat och själen i yogans värld vill jag inspirera till att lyssna inåt både på och utanför mattan. Att arbeta med kroppen fysiskt och mentalt bör vara både lekfullt och utmanande. Det är så vi utvecklas. Att utgå från egna förutsättningar och behov är viktigt i min egen praktisering och även hos mina deltagare på klasserna. Min grund ligger i olika former av gruppträning, såsom aerobics, dans, styrkeklasser, funktionell träning och core. Jag är också utbildad idrottslärare och har flera utbildningar i anatomi och fysiologi. Yoga och pilates är en ständig inre resa för mig som aldrig tar slut samtidigt som jag blir stark, smidig och rörlig. Kombinationen av yoga och pilates är fantastisk då den tar oss till nya träningshöjder utvecklar oss på alla plan. Jag älskar att dela med mig av verktyg för att guida dig på din resa. På mina yoga- och pilatesklasser arbetar vi med precision, flöde och passion. Och en stor portion lekfullhet och glädje.

 

Favoritövning: Krigare II, jag känner mig alltid grundad, stadig på jorden och stark. Både kroppsligt och själsligt.

 

Johanna undervisar yoga på tisdagar 19.30 samt håller i lördagsklasserna: Boll/Rulle 9.30 samt Complete 10.45. Varmt välkomna!

 

Foto: Vegafoto