Möt Linnea Carling – ny pilatesinstruktör på Pilates Complete!

Linnea Carling Pilates Complete

Namn: Linnea Carling

Ålder: 30

Bor: Göteborg

Utbildning: STOTT Pilates Intensive Matwork Plus för Carita Lesche.

Om Linnea:

Efter att ha dragits med ryggont ett bra tag upptäckte jag pilates för fyra år sedan när jag bodde i Malmö. Mitt arbete kräver att jag sitter framför en dator större delen av dagen, och ryggen började ta allt mer stryk. Efter bara några veckor med pilatesträning var ryggvärken som bortblåst, och jag var hooked! Sedan dess har pilates blivit mitt andningshål där jag hämtar energi och laddar om, både kropp och sinne. När arbetet tog mig till Göteborg för snart tre år sedan letade jag genast upp Pilates Complete och har sedan dess jobbat lite administrativt bakom kulisserna i studion, samtidigt som jag smitt planer för min pilatesutbildning. Nu är första steget avklarat, och ni kan hitta mig som instruktör på Matwork-klasserna.

Favoritövning: Jag älskar att träna i reformern, och särskilt att få rulla genom ryggraden i Long Spine.

 

Linnea undervisar matworkklassen på fredagar kl. 07.00! Varmt välkomna.

 

Foto: Vegafoto